dissabte, 13 de novembre de 2010

DE L'ALTRA BANDA

*
.....De l'altra banda de l'ombra prové l'ambre fèrtil de bellesa. Un corrent extrem que vivifica el marge del dubte. Un instant de llum en el record, perfums entre salzes que ens dolen, com dol el camí en soledat, com dolen els somnis oblidats.
.....De l'altra banda de l'espill ens arriben aqueixes veus de l'absència d'aquells que se n'anaren a l'abisme a descobrir un món diferent.
.....De l'altra banda del cristall, un laberint errant entre visions. Allí encara ens espera el nostre infant que jau sota terra en dolça pausa, aguaitant el rescat salvador cap a un regne de lluna en creació.
*
*
Poema d'Ana Muela Sopeña traduït al català per Pere Bessó
*
*
*****
*
DEL OTRO LADO
*
.....Del otro lado de la sombra proviene el ámbar fértil de belleza. Una corriente extrema que vivifica el margen de la duda. Un instante de luz en el recuerdo, perfumes entre sauces que nos duelen, como duele el camino en soledad, como duelen los sueños olvidados.
.....Del otro lado del espejo nos llegan esas voces de la ausencia de aquéllos que se fueron al abismo a descubrir un mundo diferente.
.....Del otro lado del cristal, un laberinto errante entre visiones. Allí aún nos espera nuestro niño que yace bajo tierra en dulce pausa, aguardando el rescate salvador hacia un reino de luna en creación.
*
*
Ana Muela Sopeña

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada